Infomoment voor aanwerving nieuwe lichting bij de lokale politie Damme/Knokke-Heist

Word jij de nieuwe collega van deze dames? © DM
Redactie KW

Ben of ken je iemand die droomt van een loopbaan bij de politie? De Lokale Politie Damme/Knokke-Heist zet haar deuren open voor een nieuwe lichting medewerkers, onder wie verscheidene interventie- en wijkinspecteurs. Op zaterdag 23 april vindt om 11 uur een infomoment plaats in het politiecentrum, Van Steenestraat 10, in Knokke-Heist.

Op de agenda staat: een korte toelichting over de nieuwe rekruteringsprocedure, een presentatie over de politiezone en het #PolitieteamVanHetJaar en een woordje uitleg van een interventie- en wijkinspecteur.

De lokale politie Damme/Knokke-Heist heeft naar eigen zeggen heel wat troeven, zoals: “een uitdagende werkplek aan de Belgische kust. Een uitstekende work-lifebalance dankzij de glijdende arbeidstijden of het ‘slangensysteem’. Een persoonlijke begeleiding van medewerkers die op zoek zijn naar doorgroeikansen. Een forse investering in technologische ontwikkelingen en de verdere digitalisering van de organisatie en een modern en gedeeltelijk elektrisch fiets- en wagenpark.”

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met woensdag 20 april inschrijven voor het infomoment via https://bit.ly/Infomoment_April. Kan je er niet bij zijn maar heb je een vraag over de nieuwe rekruteringsprocedure of het #PolitieteamVanHetJaar? Neem contact op via het contactformulier op www.lokalepolitie.be/5446.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier