Wendy Van Wanten lanceert ‘het gezelligste ontbijt van Vlaanderen in Zillebeke

Redactie KW

Dinsdag 8 december lanceerde Logeren in Vlaanderen Vakantieland z’n nieuwe aanbod tijdens ‘Het gezelligste ontbijt van Vlaanderen’, met live uitzendingen van Radio 2 in heel Vlaanderen.

Wendy Van Wanten en haar partner Frans Vancoppenolle waren te gast in B&B Landgoed Palingbeek van Karolien Brackx in de Vaartstraat in Zillebeke. Tijdens de ochtendshow van Radio 2 ‘Start je Dag’ werd ‘het Gezelligste Ontbijt van Vlaanderen’ georganiseerd. Wendy Van Wanten gaf verslag over haar verblijf tijdens de Radio 2-live uitzendingen van Start je Dag. De logiesuitbaters gaven een unieke kijk in hun gezellige B&B.

268 West-Vlaamse adresjes

Het ging er alleszins gezellig aan toe. De meer dan 700 logiesuitbaters in het nieuwe aanbod van Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2016 blinken één voor één uit in authentiek gastheerschap en échte service. In het nieuwe logiesboek 2016 zijn 268 West-Vlaamse logiesuitbaters vermeld.

(dvdb/foto dvdb)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten