Welkom bij Adeline’s Beauty & Nails in Menen voor een complete lichaamsverzorging

Adeline Vrielynck. © (foto NV)
Redactie KW

Om eens lekker te ontstressen kan een hoofd-, rug- en nekmassage een goede remedie zijn. Wil je daarbovenop ook thuiskomen met perfect mooie nagels, dan ben je bij Adeline Vrielynck (32) in de Acacialaan in Menen binnenkort, eens de coronacrisis voorbij is, aan het goede adres.

“In mijn zaak ‘Adeline’s Beauty & Nails’ kan je terecht voor alle klassieke behandelingen alsook fruitzurenpeelings. Maar ook voor een pedicure, epilatie, kleuring, make-up en complete gelaatsverzorging is iedereen welkom”, zegt Adeline.”

“Economische redenen lagen aan de basis voor Adeline om haar eenmanszaak op te starten. “Ik heb zeven jaar in een beauty-instituut gewerkt. Toen de zaakvoerster genoodzaakt op een dag alleen voort moest doen, ben ik met mijn eigen instituut begonnen. Ik werk hier nu thuis, de speelkamer van de kinderen moest er wel aan geloven om mijn zaak erin te plaatsen.” (lacht)

Vandaag baat de in 2009 gediplomeerde Adeline haar instituut uit in bijberoep, maar dat zou misschien nog kunnen veranderen. “Ik werk momenteel nog deeltijds een 20-tal uur bij Familiehulp. In de toekomst zou ik graag onze garage verbouwen tot een grotere zaak. Dan kan ik nog meer mensen behandelen en gelukkig maken.” (NVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier