Waregemse loungebar The Cottage schenkt cheque aan Koester

Thomas T'jollyn, professor Yves Benoit, Olivier Dhondt en Gilles Coorevits.
Redactie KW

Op de openingsavond, net voordat de lockdown van kracht was, organiseerden de nieuwe uitbaters een gepast feestje. Een deel van de opbrengst ging naar Koester.

Thomas T’jollyn, Olivier Dhondt en Gilles Coorevits zijn de nieuwe uitbaters van loungebar The Cottage in de Marcel Windelsstraat. De openingsavond vond plaats op de avond voordat de coronamaatregelen werden ingevoerd, en onder andere de volledige horeca verplicht moest sluiten.

Steun voor Universitair Ziekenhuis Gent

Op de openingsavond organiseerden de nieuwe uitbaters een passend feestje. Een deel van de opbrengst van die avond ging naar het kinderkankerfonds Koester van professor emeritus Yves Benoit. Dit weekend overhandigde Thomas T’jollyn de cheque aan de professor. De cheque is goed voor een bedrag van 2.460 euro.

Met die centen zal het fonds materialen en dergelijke meer aankopen voor kinderen die verblijven in het Universitair Ziekenhuis Gent waar ze behandeld worden voor kanker. Voor The Cottage zal maandag 8 juni uiteindelijk, na bijna drie maanden sluiting, de eerste echte openingsdag worden.

(DJW/ foto DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.