Vrije scholen gaan in zee met lokale handelaars voor de eindejaarsactie

De ouderraad van de vrije scholen Kuurne slaan de handen in elkaar met vijf plaatselijke handelaars om een eindejaarsactie op het getouw te zetten. Op die manier hoopt de ouderraad wat geld in het laatje te krijgen die ze dan kan schenken aan de directie van de vrije scholen om duurzame materialen aan te kopen voor de leerlingen.

De ouderraad en lokale handelaars pakken samen met een eindejaarsactie uit. © EDB

“Aangezien dit jaar onze gebruikelijke activiteiten zoals ons sintontbijt en kaarting niet konden doorgaan, gingen wij op zoek naar een alternatief die we vonden in een samenwerking met de plaatselijke handel”, legt Christophe Landrieux, lid van de ouderraad uit, “Zowel Krok’atelier Paulette, Pralibel Kuurne, Puur Natuur, Colora Kuurne als Beaufien vonden we vrijwel meteen bereid om mee te werken aan onze eindejaarsactie.

De handelaars zijn vol lof over ons initiatief en blij dat we als vereniging ook iets terug doen, na de jarenlange steun die wij van hen kregen in de vorm van sponsoring voor onze initiatieven. Per handelaar kunnen er andere pakketten besteld worden.

Hoe bestellen?

Bestellen kan tot 6 december via het online-bestelformulier, dat terug te vinden is op onze Facebookpagina Oudercomité-vbs-vks-Sint-Michiel-Kuurne. Afhalingen kunnen dan weer gebeuren in de week van 14 december.”

Het oudercomité van VBS Sint-Michiel/Vrije Kleuterschool Kuurne die instaat voor de verwerking en betaling van de bestellingen, bestaat uit een 45-tal leden. Info en vragen over deze actie kunnen gemaild worden naar eindejaarsactie2020@gmail.com.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.