Om administratieve redenen heeft de biologische Versmarkt momenteel nog geen toegang gekregen tot de site Oud Sint Jan, het gebouw waar ze zich begin 2018 wou vestigen. Toch staat een opening van BE O Brugge nog steeds op de agenda.

BE O Versmarkt opende in 2015 haar deuren in de oude Bourdon Arcade in hartje Gent en heeft één missie: biologische voeding toegankelijk maken voor iedereen. Dit is grotendeels mogelijk dankzij de rechtstreekse samenwerking met telers en kwekers. Hierdoor weten ze dan ook precies waar elk product vandaan komt. Ondertussen opende ook een tweede vestiging in Nevele.

Aan de Versmarkt in Gent grenst de Versbar, een biologische bar waar je elk moment van de dag terecht kan. "Oorspronkelijk zijn we gestart met het idee om de overschotten van groenten en fruit uit de Versmarkt te verwerken tot koudgeperste sapjes", vertelt Sibyl, de mede-oprichter van de Versbar. "Ondertussen, twee jaar later, zijn we uitgegroeid tot een adresje voor liefhebbers van plantaardige en gezonde voeding. En de sapjes? Die verkopen we nog steeds."

Om administratieve redenen heeft de biologische Versmarkt momenteel nog geen toegang gekregen tot de site Oud Sint Jan, het gebouw waar ze zich begin 2018 wou vestigen. Toch staat een opening van BE O Brugge nog steeds op de agenda. BE O Versmarkt opende in 2015 haar deuren in de oude Bourdon Arcade in hartje Gent en heeft één missie: biologische voeding toegankelijk maken voor iedereen. Dit is grotendeels mogelijk dankzij de rechtstreekse samenwerking met telers en kwekers. Hierdoor weten ze dan ook precies waar elk product vandaan komt. Ondertussen opende ook een tweede vestiging in Nevele.Aan de Versmarkt in Gent grenst de Versbar, een biologische bar waar je elk moment van de dag terecht kan. "Oorspronkelijk zijn we gestart met het idee om de overschotten van groenten en fruit uit de Versmarkt te verwerken tot koudgeperste sapjes", vertelt Sibyl, de mede-oprichter van de Versbar. "Ondertussen, twee jaar later, zijn we uitgegroeid tot een adresje voor liefhebbers van plantaardige en gezonde voeding. En de sapjes? Die verkopen we nog steeds."