Voordracht ‘De Inspecteur’ bij Neos Ardooie

Redactie KW

Met radiomaker Sven Pichal haalt voorzitter Desaegher een expert in huis om iedereen wegwijs te helpen in de wereld van de consumenten.

Sven Pichal, bekend van het dagelijks Radio 2-programma ‘De Inspecteur’, komt langs voor een voordracht bij Neos Ardooie. Op donderdag 12 maart is hij aan het woord in het Hofland om 14.30 uur.

Wegwijs in wereld van consumenten

Hij komt er een lezing geven over de macht en de onmacht van de consument. Voorzitter van Neos Ardooie Etienne Desaegher: “Er zijn, ombudsdiensten, klantendiensten, consumentenbescherming, wetgeving… Een heel kluwen. Toch laten sommige mensen zich nog in de luren leggen.” Met radiomaker Sven Pichal haalt voorzitter Desaegher een expert in huis om iedereen wegwijs te helpen in de wereld van de consumenten.

Pichal is journalist bij de VRT. Op Radio 1 presenteert hij met Anne Mie Peeters een discussieprogramma van en voor consumenten. Op Radio 2 komt hij dagelijks langs als ‘De Inspecteur’. Pichal bundelde zijn ervaringen en inzichten in de bestaande wetgeving. Met zijn populaire programma lag hij vaak aan de basis van de nieuwe regelgeving ter bescherming van de consument.

De deelnemingsprijs bedraagt 12 euro voor niet-leden. Leden van Neos betalen zeven euro.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier