Voetwerk staat stil bij persoonlijke hygiëne

Margot Verkaemer. © PPW
Redactie KW

Margot Verkaemer (36) opende in de Sint-Pietersstraat 21 in Desselgem haar eigen zaak Voetwerk. Ze is verpleegkundige van opleiding en werkte op de dienst sterilisatie in het OLV van Lourdes ziekenhuis te Waregem. Ze speelde al enkele jaren met het idee om zelfstandig te worden, het liefst in de zorg.

“Met deze praktijk als gespecialiseerd voetverzorgster (in de volksmond meer gekend als medische pedicure, red.) voldoe ik aan beide wensen en bovendien heb ik in deze job weer meer menselijk contact”, verduidelijkt Margot. “Een voltijdse dagopleiding van één jaar was noodzakelijk om het juiste diploma te behalen, maar dat had ik er graag voor over. Om mij verder te specialiseren, volgen er nog opleidingen voor oncologische patiënten omdat die mensen een specifieke aanpak nodig hebben voor een voetverzorging. Ook voor diabetespatienten volgen nog een aantal extra cursussen.”

Margot biedt klassieke verzorging aan met behandeling van likdoorns, overmatige eelt, eeltpitten, ingegroeide nagels en kloven. Ze staat ook in voor het knippen en verzorgen van de nagels en nagelomgeving. Daarnaast plaatst ze ook nagelbeugels die ingroeien van nagels voorkomen en is ze gespecialiseerd in op maat gemaakte ortheses en nagelconstructies. (PPW)

Info: info@voetwerk.be, 046500 42 45 en www.voetwerk.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier