Vishandel Verleye in zee met visgroothandel Daniels-Azuur

Redactie KW

De bekende visgroothandel Daniels-Azuur uit Blankenberge gaat een verregaande coöperatie aan met de firma Verleye & Zoon uit Oostende.

Na meer dan een halve eeuw toonaangevende leverancier te zijn voor horeca en viswinkels in Oostendse regio begint met deze samenwerking een nieuw hoofdstuk voor het visbedrijf Verleye & zoon.Verleye & Zoon neemt daarmee een groot deel van de Oostkust in handen en bereiken ze nog meer klanten in het Oostendse.

“Na 50 jaar in de visbranche gaat mijn vader dit jaar met pensioen”, vertelt Arne Verleye. “Het is voor hem een grote geruststelling dat de samenwerking er net nu komt. De klanten zullen nog meer service dan voorheen krijgen. Zo zal het bestaande assortiment nog uitbreiden en krijgt Daniels-Azuur er opnieuw mensen met de nodige vakkennis bij. Peter Van Boven van Daniels-Azuur: “We zijn vooral bekend voor onze uitstekende mosselen, heel het jaar door. Die reputatie willen we hooghouden en daar zullen de Verleye-klanten nu ook van kunnen profiteren. Wij zijn ook 7 op 7 open, terwijl Verleye nu op zondag gesloten was. Dit geeft voor de klanten meer leveringen, nog versere vis, nog meer tevreden consumenten”, aldus Peter Van Boven.

(MDW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.