Virginie Verzelen zorgt met VL Beauty voor een witte glimlach

Virginie Verzelen (31) is al sinds haar tienerjaren gefascineerd door schoonheid. In haar nieuwe zaak VL Beauty, die op 2 november de deuren opende in de Steenovenstraat 46, wil Virginie haar klanten mooiere witte tanden bezorgen.

Virginie Verzelen, zaakvoerster van VL Beauty. (foto BRU) © BRU

“Voorlopig kan ik door de nieuwe maatregelen geen klanten ontvangen voor een behandeling”, vertelt Virginie teleurgesteld. “De eerste afspraken die in mijn agenda stonden, diende ik met spijt in het hart af te zeggen, maar wie reeds een afspraak wil maken voor een behandeling na de lockdown kan dit uiteraard doen. Bij VL Beauty kan je onder meer terecht voor het bleachen van uw tanden en het plaatsen van een Swarovski tandjuweeltje. In de toekomst wil ik dit verder uitbreiden met huid- en gezichtsbehandelingen zoals Dermaplaning, wat ervoor zorgt dat alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden, BB Glow en het epileren en verven van de wenkbrauwen.”

Uit Waregem

Virginie Verzelen groeide op in Waregem. Vier jaar terug bracht haar grote liefde Lawrence Bouckaert haar richting Kuurne. “Voor het bleachen van tanden gebruik ik een peroxidevrije gel die het glazuur en eventuele vullingen niet aantast. Deze gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden.”

(BRU)

Een bezoekje brengen, kan enkel nadat een afspraak werd gemaakt via 0494 81 13 25 of via de Facebookpagina VL Beauty By Virginie Verzelen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.