Vijf horecazaken zetten take-away in de verf en helpen beginnend horecakoppel

Vroeger heette de zaak Quatre Mains, maar Olivier en Maxinne doopten de zaak om tot Quatre Vins. © SR
Redactie KW

De uitbaters van vijf Brugse horecazaken hebben de handen in elkaar geslagen om een beginnend horecakoppel van Quatre Vins te helpen. Ze doen dat door hun eigen take-away in de aandacht te brengen en met een spaarkaart te werken.

Olivier en Maxinne waren nog maar net gestart met de zaak Quatre vins in de Philipstockstraat in Brugge en werden al meteen geconfronteerd met een verplichte sluiting.

De vijf horecazaken die nu uitpakken met take-away laten hun klanten stempels verzamelen op een stempelkaart. Als de klant van elke deelnemende zaak drie stempels heeft verzameld, maakt de klant kans om op 1 januari 2021 een cadeaubon van 150 euro te winnen bij restaurant Quatre Vins. De vijf horecazaken die meewerken zijn The Bones, Lion Belge, Chang Thong Thai, Nieuw Walnutje en De Wijngaard. De actie loopt van 31 oktober tot en met 31 december.

(SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten