Vicky opent frituur ’t Voske

Vicky aan het werk in haar frituur. (foto Luc)
Vicky aan het werk in haar frituur. (foto Luc)
Redactie KW

Met het verdwijnen van feestzaal Venique en café Den Hert kreeg het sociaal leven in Marialoop een ferme deuk. Er was nog één ontmoetingsplaats en dat was café ’t Voske in de Vossekotstraat.

Toen de vorige uitbaters, Lieve Lecluyse en José Vandewalle, kozen voor een kalmer leven was Vicky Seynaeve (46) er als de kippen bij om de kroeg over te nemen. Nu is ze dus ook begonnen met een frituur, de allereerste in Marialoop. “Café ’t Voske heropende op 17 december 2016.

Naast een gezellige ontmoetingsplaats haakte ik er een restaurantformule aan vast, waarbij vooral ribbetjes, kip en vispannetjes geserveerd worden. Er werd ook een tuinterras aangelegd. Ondertussen bleef ik niet stilzitten en liep ik met het idee om in ’t Voske ook een frituur onder te brengen. Nu is die droom werkelijkheid geworden.”

(LB)

Frituur ’t Voske in de Vossekotstraat 8 is van woensdagmiddag tot zondagmiddag open van 11.30 tot 13.30 uur. ’s Avonds worden er van dinsdag tot zondag frieten geserveerd van 17.30 uur tot 21 uur. Info: 051 62 53 16 of tvoske.meulebeke@gmail.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier