Veiligheidsbedrijf start discount ‘Depot’ op in Scheldestraat

Kristof Callewaert, Claude Monserez en Elke Dusolie. (foto GJZ)
Redactie KW

Succes Invest uit Otegem, een bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen, advies en beschermingsmiddelen, opende maandag ook een discount onder de naam ‘Depot’.

“De opening van onze discount is een rechtstreeks gevolg van de coronacrisis”, zegt zaakvoerder Claude Monserez. “Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van advies op het vlak van veiligheid. We hebben ook een shop waar we persoonlijke beschermingsmiddelen verkopen en we zijn ook gekend voor het geven van ons veiligheidsopleidingen aan personeelsleden van bedrijven.”

Vooral deze laatste tak kreeg het de afgelopen weken zwaar te verduren. “Het aantal opleidingen was zowat tot nul herleid. In die periode had ik contact met een zakenpartner die een discount heeft in Deinze onder de naam ‘Depot’. Snel kwam het voorstel om hier ook een dergelijke vestiging te openen. In de regio is er geen dergelijke discount te vinden. Depot is een discount waar allerlei frisdranken, wasproducten, hygiënische producten en snacks te krijgen zijn. Dit allemaal van A-merken en aan groothandelsprijzen”, aldus Claude Monserez die nog meegeeft dat de opleidingen ondertussen terug hervat zijn. In de zaak zal hij worden bijgestaan door Kristof Callewaert en Elke Dusolie. (GJZ)

Depot is gelegen in de Scheldestraat 49c in Otegem en is op weekdagen open van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 18 uur. Op zaterdag van 9 tot 12.30.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.