Veelbelovende start voor de Izegemse Kadobon

De winnaars van de eindejaarswedstrijd.© Wim Claerhout
De winnaars van de eindejaarswedstrijd.© Wim Claerhout
Redactie KW

In december lanceerde Stad Izegem de Izegem Kadobon. Hiermee wil de stad de inwoners blijven aanmoedigen om zoveel mogelijk lokaal te kopen. Sinds de start van de verkoop werd al voor 50.000 euro aan bonnen gekocht.

“Met de Izegem Kadobon willen we de Izegemnaars blijven aanmoedigen om lokaal te kopen”, vertelt schepen van economie Lisbet Bogaert. “Tijdens de eindejaarsperiode werd de Izegem Kadobon gepromoot als het ideale eindejaarsgeschenk. Daar speelden ook veel Izegemse bedrijven op in”, zegt de schepen.

Sinds de start van de verkoop werden al meer dan 3.000 bonnen aangekocht, zowel door particulieren als door bedrijven. Concreet werden 2.525 bonnen gekocht door bedrijven en 500 bonnen door particulieren. Dat komt neer op een totaalbedrag van ongeveer 50.000 euro.

“Op vandaag zijn al 195 Izegemse handels- en horecazaken geregistreerd als deelnemer. Het aanbod is erg gevarieerd: van bakkers en slagers tot doe-het-zelfzaken en zelfs een aantal marktkramers”, vertelt schepen Bogaert. “Handelaars die zich willen registreren, kunnen contact opnemen met de dienst economie, via economie@izegem.be.”

De Izegem Kadobon kan je nog steeds kopen. Dat doe je via de webshop van de stad of aan het onthaal van het stadhuis. Er zijn bonnen ter waarde van 10, 25 en 50 euro. Een Izegem Kadobon is telkens een jaar geldig.

Eindejaarswedstrijd

Wie in december een Izegem Kadobon kocht, maakte kans op een pakket met extra bonnen, ter waarde van 100 euro. Vijf winnaars mochten afgelopen weekend hun prijs in ontvangst nemen: Kris Vandenberghe (Izegem), Eva Simpels (Rumbeke), Geert Vandewalle (Izegem), Ian Platteau (Oostrozebeke) en Ruben Descheemaeker (Izegem).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.