Vastgoed Elet opent tweede vestiging in Vijve

Julie Elet opent haar kantoor in de Posterijstraat waar ze opgroeide. © PPW
Redactie KW

In de Posterijstraat 12 vind je voortaan Vastgoed Elet. Tien jaar na haar eerste kantoor in Gent, opende Julie Elet (38) een nieuwe uitvalsbasis in de straat waar ze opgroeide.

“Ik liep school in de Keukeldam in Waregem maar groeide op in het kleine maar o zo gezellige ‘Vijve'”, opent Julie, die nu in Ellezelles woont. “De band met de mensen en de streek is immers altijd blijven kriebelen. Dit voelt aan als thuiskomen.”

Niet mee met de massa

De gedrevenheid om een eigen strategie en visie uit te bouwen in de vastgoedsector is groot bij Vastgoed Elet. Klantgerichtheid en een optimaal resultaat staan centraal. “Ik wil niet mee met de grote massa en zie veel zaken gewoon anders”, onderstreept Julie. “Ik wil niet dat onze panden te koop worden aangeboden en enkele weken later in prijs vele honderden of duizenden euro’s zakken. Ik wil een ernstige waardebepaling waarbij de klant een realistisch beeld krijgt van de waarde van het te verkopen goed.”

“Mijns inziens is er plaats voor grote verandering. Mensen zijn beter geïnformeerd en kritischer geworden. Ze hebben dan ook recht op eerlijke informatie. De meerwaarde van een vastgoedmakelaar is heel groot. Ik merk dat elke dag. Het is aan ons om onze boeiende job alle eer aan te doen.” (PPW)

Info: www.vastgoedelet.be,

056 60 28 65, 0479 63 56 85 en info@vastgoedelet.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier