Unizo West-Vlaanderen focust op advies en begeleiding voor de ondernemer

We zien Petra Breyne, Steve Ronse, Pieter Loose, Johan Dekeyzer, Nathalie Sintobin en Manu De Meester. © WD
Redactie KW

Op de jaarlijkse provinciale nieuwjaarsreceptie in Maelstede in Kuurne stelde de West-Vlaamse Unizo-tak haar focuspunten voor 2017 voor. Met Go for Finance en Road to Growth wil de zelfstandigenorganisatie nog meer inzetten op persoonlijk advies voor ondernemers.

De nieuwjaarsreceptie van Unizo West-Vlaanderen verwelkomde donderdagavond honderden bestuursleden en prominenten. Tijdens een uitgebreid panelgesprek met Nathalie Sintobin, winnares van de Womed Award, Johan Dekeyzer, nationale laureaat KMO en de winnaar van West-Vlaamse Beloftevolle KMO, Pieter Loose, werden de prioriteiten van 2017 bekendgemaakt.

Persoonlijke begeleiding

“Onze ondernemers werken dag na dag inhun zaak, maar velen vergeten vaak om ook aanhun zaak te werken”, stelde voorzitter Steve Ronse. “De laatste jaren evolueert het werkveld dusdanig. Het is voor ons dan ook meer dan ooit broodnodig om de overlevingskansen voor elke onderneming mee te helpen verhogen.” Unizo wil in 2017 dan ook als gids fungeren om de West-Vlaamse ondernemer te begeleiden op het juiste pad.

Naast de al bestaande projecten voor starters richt Unizo vanaf dit jaar ook enkele nieuwe trajecten op. “Met Go for Finance gaan we in samenspraak met de ondernemer op zoek naar de ideale financieringsmix, Road to Growth is er voor de doorgewinterde bedrijfsleider die zich op een kruispunt ziet”, aldus Steve Ronse. “Daarnaast blijven we hameren en inzetten op één-op-één-adviesgesprekken.”

(OV – Foto WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier