Unizo opent kantoor in K in Kortrijk en stelt het ter beschikking van handelaars

Redactie KW

Unizo Kortrijk opende een pop-up kantoor in winkelcentrum K in Kortrijk. De etalage wordt ingevuld door Unizo-leden en starters uit Groot-Kortrijk, die het pand ook kunnen gebruiken voor eigen initiatieven.

Voorzitter Dirk Dupont: We krijgen van de K in Kortrijk de kans om het pand van september tot februari te huren. Zo staat de ruimte komende maanden niet leeg en bieden we visibiliteit aan onze leden. Het pand ligt op de hoek van de Wijngaardstraat en Sionstraat, twee straten die sinds enkele jaren een echte heropleving kennen. Ongeveer dertig Unizo-leden of starters kleuren momenteel de etalage.”

Het pand zal niet dagelijks bemand worden, maar alle Unizo-leden en starters krijgen, ongeacht of ze de etalage mee invullen of niet, de kans om het pand te gebruiken. Daarnaast zal Unizo West-Vlaanderen geregeld een adviseur in het pand onderbrengen om ondernemersvragen te beantwoorden. Dirk Dupont: Elke ondernemer kan zich aanmelden bij ons. Wij bieden advies aan en hebben de kennis in huis om een start-up of businnesplan mee uit te werken.” (Foto JVGK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.