Uitbaters van populair café De Groene Kikker op Overleie stoppen eind juni

Redactie KW

Barbara Hoorelbeke en Rik Ottevaere hebben beslist om hun contract voor de uitbating van De Groene Kikker op Overleie niet te verlengen. Eind juni loopt dat af en nemen de populaire cafébazen afscheid.

Barbara Hoorelbeke maakte het nieuws woensdag via Facebook bekend. Samen met Rik Ottevaere baatte ze al jaren De Groene Kikker op Overleie uit. “Dit is misschien niet het leukste nieuws van de dag, maar we hebben besloten om ons contract niet te verlengen”, stelt ze. “De beslissing nemen was absoluut niet gemakkelijk, zeker omdat wij de beste klanten ooit hebben. Maar onze gezondheid komt op de eerste plaats.”

Op 30 juni 2020 loopt het huidige contract af, maar Barbara en Rik zijn niet van plan om in mineur afscheid te nemen. “De komende maanden zullen we onze uiterste best doen om in schoonheid te eindigen. Er staat nog van alles op het programma: een Hollandse avond, een Franse avond, een avond vol schlagers, het toneel van de Spatjes, een uitstap naar Rijsel en de zondagsmatinees. Wij hopen dan ook iedereen nog te mogen verwelkomen.” Overleie helemaal verlaten doen ze niet, ze blijven er sowieso wonen. (OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier