Tweede vestiging voor Foodbar M op Grote Markt

Bij Steven van de Putte en Mario Dhont kun je terecht voor ontbijt, lunch en koffie. © JVGK
Peter Van Herzeele

Mario Dhont (43) en Steven van de Putte (33) zijn sinds 1 juli de zaakvoerders van de nieuwe Foodbar M op de Grote Markt, vlak naast Restaurant L’ Osteria.

“De locatie is groot, perfect en erg goed gelegen. Bovendien is Kortrijk mooi, proper en levendig”, aldus Steven, die van opleiding bakker-patissier is en 5 jaar bij Colruyt werkte. Mario genoot een opleiding horeca. Zij kozen voor de herkenbaarheid dezelfde naam M als hun zaak in de Sint-Jansstraat.

“Het blijft hetzelfde concept en is geen broodjeszaak. De klanten kunnen hier ontbijten of een koffie drinken en lunchen. Er is keuze uit versbereide salades, panini’s, croques, quiches en soep. Er zijn veel mogelijkheden. Je kan hier of op het terras iets eten of meenemen”, gaat Steven verder.

In de namiddag kan er genoten worden van koffie en zelfgebakken taart. Er zijn ook delicatessen verkrijgbaar. “De ingrediënten die we gebruiken in onze gerechtjes of taarten zijn hier te koop. Het zijn allemaal ambachtelijke producten”, pikt Mario in. Foodbar M is 7 dagen op 7 open. Van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur, op zondag vanaf 9 uur. “We gaan dat de eerste maand uitproberen”, aldus de zaakvoerders.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.