Twee West-Vlaamse bedrijven genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Ardo is een van de genomineerden. © GF
Redactie KW

Ardo (voedingsgroep uit Ardooie), Decospan (fineerhoutfabrikant uit Menen) en Reynaers Group (aluminiumproducent uit Duffel) zijn de finalisten van Onderneming van het Jaar 2018. Dat maakte EY, dat deze wedstrijd samen met De Tijd en BNP Paribas Fortis organiseert, maandag bekend.

De titel Onderneming van het Jaar wordt al sinds 1995 uitgereikt, met de bedoeling om de prestaties van Belgische bedrijven in de kijker te zetten. Criteria waarmee rekening wordt gehouden zijn de financiële resultaten, ondernemerschap, internationalisatie, innovatie, deugdelijk bestuur…

Op dinsdag 16 oktober is de opvolger van vastgoedbevak WDP bekend. In het verleden gingen al Katoen Natie, Soudal en Studio 100 met de titel lopen.

Aan Franstalige kant zijn Desobry (koekjesfabrikant uit Doornik), Easyfairs (eventgroep uit Brussel), Gobert (bouwmaterialen uit Ghlin), Mithra Pharmaceuticals (farmabedrijf uit Luik) en Odoo (softwarefabrikant uit Grand-Rosière) genomineerd voor de titel. De Franstalige winnaar wordt bekendgemaakt op 15 oktober.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier