TUI krijgt 8 ‘Oscars’ van de reissector

Redactie KW

Touroperator TUI, met vestiging in Oostende, heeft 8 TM Travel Awards gewonnen, zowat de Oscars van de Belgische reissector

Het vakblad Travel Magazine organiseert elk jaar een rondvraag bij de Belgische reisagenten. Op basis van die beoordelingen ontving TUI 8 awards tijdens een feestelijke editie vrijdagavond.

TUI Belgium is uitgeroepen tot de ‘Beste Touroperator’ voor zowel vliegvakanties als skivakanties. Een eenmalige award, ‘Special Touroperator Turkey 2018″, in het kader van de heropleving van vakantieland Turkije, werd ook aan TUI Belgium uitgereikt.

Heel opgetogen is de groep met de award ‘Sustainable Tourism’ die werd gewonnen door TUI Care Foundation. TUI fly kreeg de award ‘Aviation Excellence’. Ook in de categorie ‘Best Call Center/Reservation Center’, een belangrijke appreciatie voor de professionele service aan zowel de reisagent als de reiziger, was TUI de winnaar. RIU Hotels & Resorts – een van de belangrijkste hotelmerken aangeboden door de TUI Groep – werd nog maar eens gelauwerd als ‘Beste Vakantiehotelketen’. Sirius Travel Service van TUI werd bekroond als ‘Beste Airline Broker’ voor vliegtickets.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier