Troyca Vandekerkhove start haar eigen kapsalon

Sinds kort heeft de 22-jarige Troyca Vandekerkhove haar eigen kapsalon in Woesten. Naturelle is gevestigd in de Oostvleterenstraat 47.

Troyca opent haar kapsalon in de Oostvleterenstraat 47. (foto RVL)

“Ik heb voor kapster gestudeerd in Ieper”, vertelt Troyca. “Na enkele jaren ervaring op te doen in een kapperszaak in Staden en daarna in Ieper, zag ik het zitten om zelfstandig te beginnen. Ik werk vooral met de producten van Kevin.Murphy. Die zijn helemaal biologisch en de kleuringen zijn ammoniakvrij. Alles is plantaardig en niet getest op dieren. Ik ga ook aan huis. Mensen die om een of andere reden niet tot bij mij kunnen komen, ga ik thuis coifferen”, zegt Troyca.

Maandag en dinsdag is het kapsalon gesloten. Op woensdag open van 8 uur tot 18 uur, donderdag van 8 uur tot 21 uur. De vrijdagvoormiddag is voorzien voor de thuisbezoeken en in de namiddag is het salon weer open tot 18 uur. Zaterdag open van 8 uur tot 16 uur. (RVL)

Afspraak op 0478 02 79 10. Of boek online via de Facebookpagina van kapsalon Naturelle. Website: kapsalon-naturelle.optios.net.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.