https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Tom Vermeersch nieuwe Voka-regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en La Wallonie picarde

© (Foto GF)
Redactie KW

Vanaf 1 september 2021 zal Tom Vermeersch het team Belangenbehartiging van Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vervoegen als Belangenbehartiger en Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en La Wallonie picarde.

In deze functie zal hij eveneens de contacten onderhouden met de Nederlandse en – in het kader van de nasleep van brexit – de Britse Kamers van Koophandel. “We zijn ontzettend verheugd dat een reeds bekend en vertrouwd Voka-gezicht deze belangrijke rol in ons huis opneemt. We wensen Tom dan ook veel succes met deze nieuwe functie’, vertelt Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen.

Tom Vermeersch is sinds 2014 aan de slag bij Voka West-Vlaanderen en dat binnen het team Internationaal Ondernemen. “Ik ben bijzonder blij en vereerd deze nieuwe rol binnen onze kamer te mogen opnemen”, vertelt Vermeersch. “Als geboren en getogen Westhoeker kijk ik ernaar uit om de belangen van onze ondernemers in de regio te behartigen en dat in nauw overleg met onze regiovoorzitters Hilde Dejonghe (Noord-Frankrijk), Christophe Dhaene (Ieper) en Pieter De Brabandere (Veurne).”

In de regio liggen heel wat belangrijke dossiers op de plank: het complex project verbinding Ieper-Veurne; een vlottere doorstroming op de zuidelijke economische as van de Westhoek (aanpak van het kruispunt Pilkemseweg/N38 in Ieper); een nieuwe bestemming voor de grensovergang in Calicannes; het ontdubbelen van de N58 in Wervik; de verdere uitrol van de nieuwe omleidingsweg in Diksmuide;… “Het zijn allemaal dossiers die we van zeer nabij blijven opvolgen”, besluit Vermeersch.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.