Tom Bossuyt zorgt voor jouw interieur, schrijnwerk en tuin

Tom Bossuyt in zijn zelfgemaakte en -geplaatste keuken. © EDB
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

Tom Bossuyt (26), afkomstig uit Bissegem, startte onlangs in Wevelgem als zelfstandige in bijberoep. Hij doet algemene karweien zoals houtbewerking en tuinen.

Tom volgde houtbewerking in het VTI van Gullegem en Kortrijk. Eerst werkte hij bij Deschamps Interieur in Stasegem en van daar ging hij naar Meuleman in Kortrijk, waar hij blijft werken. Tom doet voornamelijk interieur en binnenschrijnwerk. Hij plaatst ook gyproc en parket. Zijn bijberoep oefent hij ‘s avonds en in het weekend uit. Tom vond het altijd fijn om met hout te werken. “Interieurs en maatwerk hebben me altijd het meest geboeid. Ik zal ook opnieuw lessen volgen om uit te tekenen in 3D.”

Showroom

Tom is zijn huis in Wevelgem zelf aan het verbouwen en maakte en plaatste zelf zijn keuken, deuren, parket, vloer, badkamer, dressing en trapkast. “Het is een soort showroom”, zegt hij. Naast schrijnwerk onderhoudt Tom ook tuinen. Dat leerde hij bij zijn neef die tuinaannemer is.

In zijn vrije tijd speelt Tom tafelvoetbalcompetitie in de Mambo. Hij speelt in derde afdeling. Fitness heeft hij ook nog gedaan maar met de verbouwingen in zijn huis lukt dat niet meer. Vroeger was Tom KSA-leider in Bissegem.

(EDB)

Info: tom.bossuyt12@gmail.com – 0496 40 88 88

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten