TUI organiseert opnieuw vluchten en pakketreizen naar Egypte

© (Foto BELGA)

Reisorganisatie TUI zal vanaf 2 december opnieuw vluchten en pakketreizen naar Egypte organiseren. Tijdens de coronacrisis werden de geplande reizen naar het land stelselmatig geannuleerd, maar nu krijgt Egypte opnieuw groen licht. TUI plant elf vluchten per week naar drie luchthavens aan de Rode Zee. Reizigers kunnen vertrekken vanuit de luchthaven van Oostende, Brussel of Charleroi.

“Op basis van een uitgebreide interne beoordeling heeft TUI besloten om vluchten en pakketreizen naar Egypte binnenkort niet langer te annuleren aangezien het land een positieve evaluatie krijgt”, zegt TUI. “Vakantiegangers kunnen erop rekenen dat de vakantiebeleving er weinig hinder ondervindt van de plaatselijke coronamaatregelen.”

Wintervakanties aan de Rode Zee zijn populair en de marktvraag is dan ook groot, zegt TUI. Op 2 december zal de eerste vlucht vertrekken naar Hurghada. Iets later aan het begin van de kerstvakantie volgen Sharm el Sheikh en Marsa Alam. Cultuurbestemming Luxor volgt in januari 2022, zo kondigt TUI aan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier