Travelbase organiseert culinaire stadswandeling

Beeld ter illustratie.© BELGA
Beeld ter illustratie.© BELGA
Redactie KW

Travelbase organiseert in normale tijden actieve reizen met focus op natuur en avontuur. Vanuit enkele personeelsleden in Nederland, die hun baan verloren in de horeca, ontstond het idee om de horeca een hart onder de riem te steken. “Ga coronaproof met jouw bubbel op ontdekkingstocht in verschillende steden”, klinkt het enthousiast.

Sinds kort kan dat dus ook in Kortrijk. “Het traject bedraagt vijf tot zeven kilometer. Bij enkele hotspots en kleine lokale ondernemers, kan je terecht voor een voordelig hapje en drankje. Bij het uitstippelen van de route hebben we gezocht naar een evenwicht tussen verborgen pareltjes, mooie uitzichten en interessante culinaire pitstops”, legt Thomas Lambrechts van Travelbase uit. ‘We mikken daarbij zeker niet enkel op toeristen, ook Kortrijkzanen zullen onderweg nieuwe plekken ontdekken.”

De stadswandeling gaat telkens door op zaterdag en zondag. In de vakanties ook tijdens weekdagen. Iedereen kan op zijn of haar eigen tempo wandelen op een tijdstip naar keuze tussen 12 en 18 uur. Inschrijven kost 4 euro. De dag voor de wandeling krijg je de kaart, de geheime code voor de horecadeals, een aantal ludieke quizvragen en een spotifyplaylist opgestuurd. Inschrijven kan via www.destadswandeling.com of instagram @destadswandeling. (AN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.