Oostkamps reisbureau Sun & Snow merkt goesting om te reizen op

ANN CLINCKEMAILLIE en JESSICA DE LOOF. (foto LS)
ANN CLINCKEMAILLIE en JESSICA DE LOOF. (foto LS)
Redactie KW

Met de zomer in het vooruitzicht borrelen de reiskriebels op en durven we stilaan te dromen van nieuwe horizonten. We klopten aan bij reisbureau Sun & Snow en vroegen naar de mogelijkheden.

“Ik werk twintig jaar in de toeristische sector en we hebben al heel veel meegemaakt”, opent Ann “Maar wat we door de pandemie hebben ervaren, is ongezien. Het afgelopen jaar waren we speelbal van heel wat beslissingen. Niet alleen van onze eigen overheid, maar ook van deze in het buitenland. We zijn er wel in geslaagd om alle dossiers met hart en ziel te blijven beheren en voor iedereen zo goed mogelijk oplossingen te vinden. Het is een ingewikkelde puzzel om alle regelingen met verschillende instanties zoals hotels en vliegtuigmaatschappijen op te volgen. Hieruit blijkt de meerwaarde van het boeken via een reisbureau, waarbij wij dit voor onze klanten kunnen doen.”

“We moeten er steeds rekening mee houden dat de gekleurde zones snel wijzigen. Ook binnen die onzekerheid hebben we altijd eerlijk geïnformeerd. We merkten tijdens de moeilijke periodes dat onze vaste klanten er ook voor ons zijn: mensen die eens op de etalage komen kloppen, die een bloemetje of kaartje binnenbrachten om ons een hart onder de riem te steken. Dat heeft ons er ook doorgetrokken.”

Hoopvol

Sun & Snow is een reisbureau pur sang , waarbij het mogelijk is om vakantie te boeken van aan de kust of de Ardennen tot aan de andere kant van de wereld. “Ons aanbod is zeer groot. We werken dan ook met partners die ons versterken met hun kennis over de verschillende gebieden. Momenteel richten we onze hoop voor de zomer op Europa. Wie met vragen zit, kan in de voormiddag langskomen op afspraak. Elke klant geven we graag de volle aandacht en zo hoeven ze niet buiten te wachten.”

De laatste weken zijn er versoepelingen voelbaar. “We merken dat er meer oranje zones komen, dat sommige landen de grenzen openstellen. Dat stemt ons wel hoopvol, ik denk dat er een mooie zomer voor ons ligt”, blikt Ann vooruit.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt. “We merken dat er zeker goesting is om te reizen, mensen tasten nog af welke bestemmingen mogelijk zullen zijn en laten zich daardoor leiden. Wij kunnen in elk gevalniet wachten om onze klanten terug veilig op reis te sturen.”

(LS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier