Ontdek de locatie van het gezonken schip Het Wapen van Amsterdam via een Escape Game in open lucht

Start van het openluchtspel en de zoektocht naar Het Wapen van Amsterdam aan Jeugdhuis De Pit.© (Foto MVQ)
Start van het openluchtspel en de zoektocht naar Het Wapen van Amsterdam aan Jeugdhuis De Pit.© (Foto MVQ)
Redactie KW

De dienst Toerisme van de gemeente Koksijde lanceert een gloednieuw openluchtspel met een hoge belevingsfactor: je gaat op zoek naar het gezonken schip ‘Het Wapen van Amsterdam’. Deze ‘Escape Game’ loodst je via een digitale kaart al fietsend langs een geheimzinnig traject doorheen Koksijde.

Het verhaal situeert zich in de sfeer van de Koksijdse IJslandvaarders. Je ontdekt niet alleen leuke plaatsen, maar je werkt ook samen om alle mysteries en raadsels te ontrafelen. De uiteindelijke missie van het spel is de exacte locatie achterhalen van het gezonken schip Het Wapen van Amsterdam. De tips die tot deze locatie leiden, liggen verborgen in Koksijde. Het wapen van Amsterdam is een unieke, spannende zoektocht en belevingsactiviteit voor het hele gezin of een groep vrienden, maar voornamelijk voor echte ‘escape gamers’! Dat gebeurt volledig in openlucht en 100 % coronaveilig. De hoop van Koksijde rust op jouw schouders en die van je medespelers.

Het spel start aan jeugdhuis De Pit (Kursaallaan 28, 8670 Koksijde). Door de huidige coronamaatregelen mag het spel maar met 4 personen worden gespeeld. Hierdoor wordt het spel tijdelijk aangeboden tegen een voordeeltarief van 100 euro.

Nieuwsgierig om de locatie van Het Wapen van Amsterdam te ontrafelen? Schrijf je dan snel online in op www.visitkoksijde.be/nl/escapegame . Daar vind je ook alle praktische info.

(MVQ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.