Nieuwe zomerse Oostende Gadgets te koop bij het UiTloket

© (Foto GF)
Redactie KW

Het UiTloket verhuisde in het voorjaar naar het Stadhuis. Sindsdien kan je er onder andere terecht om leuke Oostende Gadgets te kopen. Het aanbod werd nu uitgebreid met strandlakens uit gerecycleerd materiaal en strandspellen.

Ben je op zoek naar een leuk geschenkje, of wil je graag zelf pronken met een gadget met het logo van Oostende? Dan ben je bij het UiTloket aan het juiste adres. Je kan er terecht voor verschillende herbruikbare draagtassen, stoffen mondmaskers, pins, balpennen, sleutelhangers, leuke slabbetjes, mokken en drinkflessen, maar ook voor hotelcheques, restocheques en #ikkoopinoostende-cheques.

Nu we eindelijk van een zonnige zomer kunnen genieten, werden er twee nieuwe gadgets toegevoegd. Het strandspel kost 4 euro en bestaat uit twee paletten met het logo van Oostende en een blauw balletje. Voor 10 euro scoor je bovendien één van de nieuwe felblauwe of donkerblauwe strand lakens. Het laken is 100 x 170 cm groot en is samengesteld uit 50% gerecycleerd PET materiaal (waarvan 5% afkomstig van afval uit de zee) en 50% gecertificeerd katoen.

Kijk voor een volledig overzicht van alle gadgets op www.oostende.be/gadgets. In het UiTloket kan je betalen met Bancontact en binnenkort ook met Payconiq. Kijk voor de openingstijden van het UiTloket op www.oostende.be/uitloket.

Het aanbod aan Oostende Gadgets zal in de toekomst uitgebreid worden. Om het de burger zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er ook plannen om een webshop op te starten. (FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten