Nieuwe toeristische brochure Houthulst bevat meer informatie

Op de foto presenteren Kristof Blieck, Jolien Lecluse en schepen Jeroen Vandromme de nieuwe toeristische brochure van Houthulst. © type="Seq" annie callewaert Annie Callewaert
Redactie KW

De toeristische brochure van de gemeente Houthulst zit in het nieuw. “Het was meer dan vijf jaar geleden dat de brochure een update onderging en heel wat informatie was verouderd, daarom hebben we heel het concept herdacht en een nieuwe brochure gemaakt”, aldus schepen Jeroen Vandromme (CD&V).

“De nieuwe brochure, een A4-magazine, is een stuk groter dan de vorige edities. We willen dat de brochure de toeristen of geïnteresseerde bezoekers de nodige informatie geeft over wat er in Houthulst te doen is. Deze brochure bevat meer informatie over alle toeristische attracties zodat een bezoek vlot verloopt.”

De brochure is rijkelijk aangevuld met foto’s waarvoor lokale inwoners poseerden. “We deden een oproep via Facebook met de vraag wie graag op de foto’s wou staan en tal van mensen reageerden hierop”, vertelt schepen Vandromme. “Nieuw is dat we in deze brochure de informatie over de zelfstandigen niet hebben opgenomen, de reden hiervoor is dat er te vaak veranderingen aan de handelszaken zijn wat dan maakt dat onze brochure meteen verouderd is.”

“In plaats hiervan hebben we de gegevens van horeca, voedingszaken en andere winkels in een aparte pocketversie gegoten die als bijlage bij de brochure wordt meegegeven. Deze lijst zullen we op geregelde tijdstippen bijwerken.” (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier