Knokke-Heist pakt uit Art Tour 2.0

© (Foto DM)
© (Foto DM)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Van 24 juni tot en met 11 september pakt Knokke-Heist met Art Tour 2.0. Een enthousiaste gids pakt je op donderdag, vrijdag en zaterdag mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen de gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour 2.0 kom je oog in oog met hedendaagse beeldhouwkunst gecombineerd met 3 culinaire stops.

Dit jaar start de route om 11 uur aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Duinbergen en de nieuwe woonbuurt Duinenwater. Eindigen doet men in het Zoute met een lekkere afsluiter.

Er zijn dit jaar twee 2 speciale edities. Op 29 en 30 juli zorgt Joost Declercq, curator van de Eerste Parade, voor een persoonlijke uitleg aan de kunstbeelden aan het Grand Casino Knokke. Op 19 & 20 augustus gidst dichteres Maud Vanhauwaert de ART Tour 2.0.

Volwassenen betalen 39 euro, Jongeren van 16tot 26 jaar 32 euro. Kinderen tot en met 15 jaar betalen 20 euro. Een groepsticket vanaf 10 personen kost 35 euro. Info en reservatie: Toerisme Knokke-Heist vzw Zeedijk-Knokke 660. 8300 Knokke-Heist T 050 630 380 Toerisme@knokke-heist.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten