Culinair en muzikaal belevingsevent in ibis Nieuwpoort

TOO Sharp zorgt voor de muzikale omkadering tussen de optredens.© Gf
TOO Sharp zorgt voor de muzikale omkadering tussen de optredens.© Gf
Redactie KW

Om zijn gasten toch wat entertainment te bieden in deze tijden, organiseert het ibis Styles Hotel op 29 april een liveconcert dat gestreamd wordt naar de hotelkamers. Tussendoor krijgen de gasten een driegangenmenu geserveerd.

Grote concerten worden afgelast, niet-essentiële verplaatsingen in het binnenland mogen wel doorgaan. Dat leidt tot creatieve oplossingen in de vrijetijdssector. Om de lente extra muzikale kleur te geven, organiseert het ibis Styles Hotel in Nieuwpoort op 29 april een liveconcert voor de hotelgasten met een livestreaming naar de hotelkamers.

“We hopen op deze manier een uniek belevingsweekend aan te bieden waarbij onze gasten even alle zorgen en drukte opzij kunnen zetten en de batterijen kunnen opladen”, vertelt Muriel Devisschere, directeur van ibis Styles.

Uniek concept

In samenwerking met Koen De Smet Entertainment wist het hotel namen te strikken zoals Dina Rodrigues, Sergio met zijn repertoire van André Hazes, Tom Jones en de internationaal gelauwerde musicalperformer Hans Peter Janssens. De professionele liveband TOO Sharp zorgt voor een sfeervolle muzikale omkadering tussen de optredens.

De artiesten treden live op in het hotel, zonder publiek, maar de gasten kunnen meegenieten op hun kamer waar ze het optreden via de televisie kunnen volgen. Bovendien worden de gasten culinair verwend door lokale traiteur Kenny Carton met een fles bubbels, tapas, een driegangenmenu en een professionele butlerservice. Na hun overnachting krijgen ze op zondag nog een ontbijt geserveerd.

De muzikale belevingsavond start op 29 april om 17.30 uur in ibis Styles Nieuwpoort, Brugse Steenweg 41, 8620 Nieuwpoort. Tarief: 299 euro voor 2 personen. Reserveren via: Whatsapp / sms / telefoon, 24/7: tel. 0499 90 48 09. Info: www.facebook.com/ibisstylesnieuwpoort

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.