Tattoo-artieste lanceert babykledij

Redactie KW

Selfmade woman, rockfotografe en tattoo-artieste Cindy Frey is van vele markten thuis. Behalve fotografie, het uitgeven van boeken en kalenders en het runnen van haar eigen tattooshop, lanceert Cindy Frey nu een eigen lijn van babykledijonder het merk JCF.

Die is geïnspireerd op de afkorting TCB. “Dat is de naam van de band van Elvis Presley, maar ook een acroniem voor ‘taking care of business’. Ik ben een absolute Elvisfan en ook van het principe niet te veel babbelen maar doen”, legt Cindy uit. JCF is ook de afkorting van haar zoontjes naam Jett Carette-Frey.

De babykledij omvat babypakjes, mutsjes en slabbetjes in grijs, rood, roze en wit. De opdrukken zijn allemaal wit. De spulletjes zijn originele ontwerpen van Cindy zelf en gemaakt uit Afrikaans katoen. “Katoen voelt leuk aan en is gemakkelijk in het onderhoud. Het is stevig gemaakt en van een duurzame kwaliteit. We hebben ook een garantielabel dat het over eerlijke handel gaat waar geen kinderarbeid mee gemoeid is”, zegt Cindy. De babykledij is bedrukt bij Pyromedia/toxicMerch. (PVH/JVGK)

Lees meer in Kortrijks Handelsblad editie van 11 september

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier