In 2016 startte Ann-Sophie Tarterie, omdat er volgens haar nood was aan traditionele en eerlijke taarten en quiches. "Bij ons weet je als klant wat je eet. En je bent zeker dat we met authentieke producten werken. We zijn trots op onze taarten en quiches en tonen graag hoe alles gemaakt wordt in ons open atelier", aldus Ann-Sophie. "In ons atelier werken we met een minimum aan machines, en doen we zoveel mogelijk met de hand. Eitjes splitsen, degen kneden, alles gebeurt met respect voor de traditionele methodes. Door onze artisanale manier van werken is geen enkele taart of quiche 100 procent dezelfde. We zorgen wel dat alles dat uit ons atelier vertrekt puur, lekker en vers is."

Enkel wie aan strikte voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het label. Zo moet de ambachtelijke ondernemer zijn beroep in hoofdberoep uitoefenen, mag hij of zij maximum 20 werknemers in dienst hebben, moet het product minstens 50 procent 'handmade' zijn, heeft het product een zekere nutsfunctie en is het uniek in zijn soort.

In 2016 startte Ann-Sophie Tarterie, omdat er volgens haar nood was aan traditionele en eerlijke taarten en quiches. "Bij ons weet je als klant wat je eet. En je bent zeker dat we met authentieke producten werken. We zijn trots op onze taarten en quiches en tonen graag hoe alles gemaakt wordt in ons open atelier", aldus Ann-Sophie. "In ons atelier werken we met een minimum aan machines, en doen we zoveel mogelijk met de hand. Eitjes splitsen, degen kneden, alles gebeurt met respect voor de traditionele methodes. Door onze artisanale manier van werken is geen enkele taart of quiche 100 procent dezelfde. We zorgen wel dat alles dat uit ons atelier vertrekt puur, lekker en vers is."Enkel wie aan strikte voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het label. Zo moet de ambachtelijke ondernemer zijn beroep in hoofdberoep uitoefenen, mag hij of zij maximum 20 werknemers in dienst hebben, moet het product minstens 50 procent 'handmade' zijn, heeft het product een zekere nutsfunctie en is het uniek in zijn soort.