Tot midden maart lagen de resultaten van Balta in lijn met de verwachtingen, aldus CEO Cyrille Ragoucy. Vanaf midden maart werden de omzet en de gecorrigeerde EBITDA-winst (winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen) van de groep, voornamelijk in Europa, beïnvloed door een aanzienlijke vertraging als gevolg van de COVID-19 lockdownmaatregelen.

Dat resulteerde in een omzet tijdens het eerste kwartaal van 159,7 miljoen euro, of 13 procent lager dan een jaar eerder. De gecorrigeerde EBITDA-winst zakte 2,2 procent tot 17,1 miljoen euro. (Belga)

Tot midden maart lagen de resultaten van Balta in lijn met de verwachtingen, aldus CEO Cyrille Ragoucy. Vanaf midden maart werden de omzet en de gecorrigeerde EBITDA-winst (winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen) van de groep, voornamelijk in Europa, beïnvloed door een aanzienlijke vertraging als gevolg van de COVID-19 lockdownmaatregelen. Dat resulteerde in een omzet tijdens het eerste kwartaal van 159,7 miljoen euro, of 13 procent lager dan een jaar eerder. De gecorrigeerde EBITDA-winst zakte 2,2 procent tot 17,1 miljoen euro. (Belga)