De training wordt door de Global Wind Organisation geaccrediteerd. De opleidingen vinden plaats in de campussen in Oostende en Kortrijk. "Toch willen we blijven inzetten om van Oostende dé Belgische hub te maken in de on- en offshore windenergiesector", laat Syntra verstaan.

"Windenergie is voor de elektriciteitsproductie van ons land zeer belangrijk geworden in een relatief korte tijd. Oostende is hierbij de uitvalsbasis voor de bouw en het onderhoud van de windparken op zee. Na de opleiding bezit de deelnemer basiskennis van industriële elektriciteit, mechanica en hydraulica gekoppeld aan de specifieke veiligheidsvoorschriften van GWO." De opleiding is er voor technici binnen bedrijven die actief zijn in de sector.

(TVA)

De training wordt door de Global Wind Organisation geaccrediteerd. De opleidingen vinden plaats in de campussen in Oostende en Kortrijk. "Toch willen we blijven inzetten om van Oostende dé Belgische hub te maken in de on- en offshore windenergiesector", laat Syntra verstaan. "Windenergie is voor de elektriciteitsproductie van ons land zeer belangrijk geworden in een relatief korte tijd. Oostende is hierbij de uitvalsbasis voor de bouw en het onderhoud van de windparken op zee. Na de opleiding bezit de deelnemer basiskennis van industriële elektriciteit, mechanica en hydraulica gekoppeld aan de specifieke veiligheidsvoorschriften van GWO." De opleiding is er voor technici binnen bedrijven die actief zijn in de sector.(TVA)