Sylvianne Scherpereel vervult droom met babywinkel Bisous

Sylvianne Scherpereel in haar nieuwe zaak Bisous. © WO
Redactie KW

Sylvianne Scherpereel (42) opende in de Zandputstraat 59 de deuren van baby- en geschenkwinkel Bisous. Ze personaliseert allerlei babyspulletjes door ze te borduren of te bedrukken.

“Bisous was voorheen gevestigd in de Bruggestraat aan de voet van de Kezelberg. Voor uitbaatster Lin Soete viel het runnen van de winkel nauwelijks nog te combineren met haar gezinsleven”, vertelt Sylvianne. “Borduren is een hobby van me, dus volgde ik deze winkel met leuke babyspulletjes al langer. Ik zou het ook jammer gevonden hebben, mocht er zo weer een winkel verdwenen zijn in Menen. Ik had een goede babbel met Lin en al snel was de knoop omtrent een overname en verhuizing van Bisous naar de Zandputstraat doorgehakt.”

Bisous probeert zich van andere babywinkels te onderscheiden door gepersonaliseerde producten aan te bieden. “Je kan een naam laten borduren of drukken op kledij, dekentjes, slabbetjes, handdoeken… Ook cadeautjes als doopkaarsen, lampenkapjes, rugzakjes, toilet- en logeertasjes en zelfs zeteltjes kunnen gepersonaliseerd worden. Daarbij kan je ook de gewenste stoffen of kleuren kiezen. Je kan zelfs eigen spulletjes meebrengen om ze hier een persoonlijke toets te geven. Daarnaast kan je hier ook terecht voor de gewone, niet gepersonaliseerde babykleertjes.”

Bisous is open op woensdagnamiddag van 14 tot 18 uur, op vrijdag en zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. “En je kan onze producten raadplegen op onze webshop www. bisousmenen.be.” (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier