Studio Stefanie, beter voor haar én voor uw voeten

Stefanie Vandemoortele (foto EDB)
Redactie KW

Studio Stefanie is de nieuwe zaak van Stefanie Vandemoortele uit Marke. De dertiger ruilde een leven als traiteur in voor een zaak waarin voeten een hoofdrol spelen.

Stefanie Vandemoortele (30) is gehuwd met Koen Ostyn. Het koppel heeft met Victor en Gustaaf twee zoontjes van zes en vier jaar. Enkele jaren geleden verhuisde het koppel hun traiteurwinkel ‘t Klein Fornuis naar het Rodenburgplein in Marke. “Koen werkt verder als freelance kok en als zelfstandig traiteur aan huis en op locatie, maar de winkel zetten we twee jaar geleden stop. Ik had te veel problemen met mijn voeten en kon niet lang rondlopen”, vertelt Stefanie, die in de laatste vijf jaar al drie voetoperaties doorstond.

Toch blijft Stefanie positief: “Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Door mijn voetproblemen, heb ik me in de materie ingewerkt.” Ze volgde in dagonderwijs gespecialiseerde voetverzorging bij Syntra. De winkelruimte werd omgebouwd tot Studio Stefanie waar Stefanie gespecialiseerde voetverzorging doet. Naast nagels knippen en eelt wegnemen maakt ze ook orthesen (de nagel opnieuw opbouwen, red.) en behandelt ze onder meer ingegroeide en verdikte nagels, likdoorns en kloven. Stefanie doet ook manicure, kunstnagels, gelaatsverzorging en wimperlifting.

“Nu heb ik vooral een zittend beroep en dat is beter voor mijn voeten. Net zoals in de traiteurwinkel zijn hygiëne en punctueel te werk gaan heel belangrijk en heb ik ook contact met verschillende mensen.” In juni volgt nog een openingsfeestje van Studio Stefanie. (EDB)

Info: Studio Stefanie, Rodenburgplein 27, Marke, 0479 95 52 15, info@kleinfornuis.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier