Straat met Smaak krijgt een vervolg in het centrum van Brugge

Redactie KW

De handelaars uit de Noordzandstraat en Geldmuntstraat in Brugge verwennen op zaterdag 23 april opnieuw hun klanten tijdens ‘Straat met Smaak’.

Tijdens ‘Straat met Smaak’ vergasten ze hun klandizie tussen 11 en 18 uur op allerlei lekkers. In beide straten zullen ook doorlopend muziekoptredens plaatsvinden en is er straatanimatie.

Het is het tweede jaar op rij dat de dienst Economie van Stad Brugge en de deelnemende handelaars van de Noordzandstraat en de Geldmuntstraat elkaar de hand reiken voor ‘Straat met Smaak’. Door aanslepende wegwerkzaamheden stond het water tussen het stadsbestuur en de plaatselijke neringdoeners vaak diep, maar nu drie vierde van die werken achter de rug zijn, lijkt een Wiedergutmachung in de maak.

Laatavondshoppen op vrijdag

Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 april zullen 20 deelnemende handelaars hun klanten extra in de watten leggen. Op vrijdagavond 22 april is er bovendien kans tot laatavondshopping. De dag erna kan je als bezoeker tussen 11 en 18 uur een wandeling maken door de ‘Straat met Smaak’ – eigenlijk Straten dus – en kan je aan democratische prijzen genieten van lekkere hapjes en drankjes. Brugge Plus zorgt voor muziekoptredens en straatanimatie voor jong en oud.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier