Start&GO, De provincie groeit met haar ondernemers mee West-Vlaanderen heeft de beste grond om te ondernemen. Met Start&GO, de opvolger van Actie voor Starters, halen de POM West-Vlaanderen en OC West met een uitgekiend en eigentijds aanbod alles uit de kast om ondernemerszin zoveel mogelijk aan te moedigen. Eenmaal gestart met je eigen zaak kan je rekenen op de beste begeleiding door een sterk uitgebalanceerd partnerschap. Wil je ook groeien en ondernemen in West-Vlaanderen? Registreer je snel op www.startandgo.be.

"Ondernemen vereist een flinke dosis lef"

De auto-industrie is een sector die aan een razendsnel tempo evolueert. Daarin als jonge ondernemer iets beginnen, is een uitdaging waarbij je zeker wat begeleiding en expertise kunt gebruiken. Laat dat nu net het stokpaardje van auto.auto zijn.

"Veel gehad aan individuele coaching"

'De job van mijn leven': Dominique Vieren besefte het onmiddellijk toen ze vijf jaar geleden een cursus leerbewerking volgde. Drie jaar later was 'Mien Kaba' een feit en gooide de enthousiaste vrouw uit Sint-Andries-Brugge zich volledig op haar nieuwe passie.

"Nieuwe zaak in stroomversnelling"

Sietse Van Haute had als zelfstandige al wat ervaring opgebouwd, maar klopte toch bij Actie voor Starters - nu Start&GO - aan om Cornquet, zijn nieuwe zaak, in een stroomversnelling te laten terecht komen. Dankzij die keuze vond hij voor zijn voedingsbedrijf een geschikte productielocatie.

"Eerste locatie van goudwaarde"

Je eigen bedrijf: allemaal goed en wel, maar waar en hoe vind je de geschikte locatie? Dat was ook een kopzorg voor Francesca Braet en Nathalie Desimpel van Flightwatch. 't Werkpand in Oostende, een initiatief van POM West-Vlaanderen, zorgde voor een geschikte oplossing.

"Luxe voor nieuwe starters"

KCC Entertainment Design werd in juni 2000 opgericht. Sindsdien evolueerde het bedrijf tot de wereldmarktleider in het ontwerpen en bouwen van indoor- en outdoor pretparken. "Tot op vandaag hebben we ongeveer 185 projecten in 35 landen gerealiseerd", zegt Yannick Maes, managing director van de in Wielsbeke gevestigde onderneming.

Provincie groeit met haar ondernemers mee

West-Vlaanderen heeft de beste grond om te ondernemen. Daarom doen POM West-Vlaanderen en OC West er ook alles aan om enthousiaste starters en visionaire ondernemers te ondersteunen. Met Start&GO, Groeien en Ondernemen, de nieuwe naam voor het tien jaar geleden opgestarte Actie voor Starters, krijgt dit initiatief een frisse dimensie.