De Go van Start & Go staat voor groeien en ondernemen. Het concept is niet alleen bedoeld voor beginnende ondernemers, ook bedrijven jonger dan vijf jaar zijn welkom. "We moeten het ondernemerschap in onze provincie alle kansen geven. Niet door starters of ondernemers te betuttelen, maar door ze letterlijk en figuurlijk ruimte te geven", zegt Jean de Bethune, voorzitter van de POM West-Vlaanderen en OC West. "Geen vangnet dus, maar een netwerk aan werkplekken en aan partners en experten die klaar staan om inspiratie en tips te geven."

Eerder konden ondernemers al rekenen op Actie voor Starters. Maar na tien jaar was het tijd voor verandering.

"We zetten meer in op nationale en internationale samenwerking"

Het nieuwe concept heeft hetzelfde doel als het vorige: mensen aanzetten om zelfstandig te worden. Alleen de manier waarop verandert. Zo wordt er meer ingezet op nationale en internationale samenwerking. Ondernemers kunnen hun creativiteit aanscherpen op inspiratietour naar Rijsel en Berlijn, of ze zoeken het dichter bij huis in Wallonië. (ANK)

De Go van Start & Go staat voor groeien en ondernemen. Het concept is niet alleen bedoeld voor beginnende ondernemers, ook bedrijven jonger dan vijf jaar zijn welkom. "We moeten het ondernemerschap in onze provincie alle kansen geven. Niet door starters of ondernemers te betuttelen, maar door ze letterlijk en figuurlijk ruimte te geven", zegt Jean de Bethune, voorzitter van de POM West-Vlaanderen en OC West. "Geen vangnet dus, maar een netwerk aan werkplekken en aan partners en experten die klaar staan om inspiratie en tips te geven." Eerder konden ondernemers al rekenen op Actie voor Starters. Maar na tien jaar was het tijd voor verandering.Het nieuwe concept heeft hetzelfde doel als het vorige: mensen aanzetten om zelfstandig te worden. Alleen de manier waarop verandert. Zo wordt er meer ingezet op nationale en internationale samenwerking. Ondernemers kunnen hun creativiteit aanscherpen op inspiratietour naar Rijsel en Berlijn, of ze zoeken het dichter bij huis in Wallonië. (ANK)