Stadsbestuur lijst afhaalmogelijkheden restaurants op

© Getty Images
Redactie KW

Sinds gisteren moeten cafés en restaurants de deuren sluiten. Veel restaurants blijven niet bij de pakken zitten en switchen tijdelijk naar een afhaalformule. Het stadsbestuur lijst alle mogelijkheden in Diksmuide op en roept inwoners op om de lokale restaurants te steunen en take-away te bestellen.

“We bewonderen de strijdvaardigheid van onze ondernemers. Veel van de Diksmuidse restaurants bieden tijdelijk een afhaalmogelijk aan of leveren zelfs thuis. Kies dus gewoon voor een gezellig avondje thuis met een heerlijke maaltijd van een van onze restaurants. Zo kun je de Diksmuidse restaurants toch nog steunen in deze barre tijden. Tot 22 uur mag je volgens de nieuwe maatregelen eten afhalen, de verkoop van alcohol is verboden na 20 uur”, zo klinkt het bij het stadsbestuur.

Voorlopig overzicht

Een overzicht van alle afhaalmogelijkheden vind je op https://www.diksmuide.be/nieuwsdetail/6782/steun-de-diksmuidse-horeca—overzicht-take-away. De lijst wordt nog steeds aangevuld.

Bied jij ook afhaalmaaltijden of thuislevering aan en sta je nog niet in de lijst vermeld? Laat het weten aan ilse.laverge@diksmuide.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier