"Heel wat centrumsteden kiezen ervoor om niet langer muziek in de winkelstraten af te spelen. Nu de muziekinstallatie van de stad aan vernieuwing toe is, komt ook hier de vraag naar boven", duidt schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) het initiatief. "Een vervanging van de installatie gaat namelijk gepaard met een grote kost."

Tot voor kort zorgde stads-dj Lotto voor een playlist in de winkelstraten. "Maar nu de installatie aan vervanging toe is, willen we de mening horen van inwoners, shoppers en handelaars", aldus de schepen.

Wat vind jij? Is muziek in de winkelstraten nodig of storend? Ben je voorstander van live muziek (straatmuzikanten en bands) of verkies je een aangepaste playlist via een muziekinstallatie? Deelnemen aan de bevraging kan nog tot 1 juni via via www.kortrijk.be/onderneeminkortrijk/muziekinstallatie

"Heel wat centrumsteden kiezen ervoor om niet langer muziek in de winkelstraten af te spelen. Nu de muziekinstallatie van de stad aan vernieuwing toe is, komt ook hier de vraag naar boven", duidt schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) het initiatief. "Een vervanging van de installatie gaat namelijk gepaard met een grote kost."Tot voor kort zorgde stads-dj Lotto voor een playlist in de winkelstraten. "Maar nu de installatie aan vervanging toe is, willen we de mening horen van inwoners, shoppers en handelaars", aldus de schepen.