Soumia brengt met Bo Couture kleur op huwelijksfeesten

Soumia Sali is sinds kort de zaakvoerder van de nieuwe zaak Bo Couture aan de Leiestraat.

Soumia Sali opende haar Bo Couture aan de Leiestraat. © JVGK

“Ik had dat altijd al graag willen doen. Mode boeit mij”, zegt Soumia, die een opleiding als schoonheidsspecialiste genoot. “Ik behaalde mijn diploma in Frankrijk en volg er nog bijkomende cursussen.” Met Boetiek Bo Couture komt haar droom uit. “Zelf hou ik van mooie en kleurrijke dingen. Beauté heb ik afgekort naar Bo, dat oogt moderner.”

Aan de bestaande zaak veranderde Soumia weinig. “Enkel hier en daar een fris accent.” Soumia Sali verkoopt huwelijks- en ceremoniekledij en cocktailjurken. “Zeer gevarieerde modellen en genres, allemaal in exclusief materiaal maar aan betaalbare prijzen. We bieden ook grotere maten aan en regelmatig ook nieuwe artikels. Dit aangevuld met accessoires zoals sjaals, handtassen, juwelen en kleine hoedjes.”

Behalve kledij biedt de zaakvoerder ook het complete gamma verzorging aan, van nagels tot manicure en gezichtsverzorging. “Op de eerste verdieping is een nieuwe studio ingericht.” De boetiek is elke dag van de week open. “Op zondag ben ik normaal gesloten maar een zondag op vier open ik wel de deuren. Kortrijk is niet voor niets een winkelstad.” (Peter Van Herzeele)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.