Smikkel lanceert zomerkleurwedstrijd bij Kortrijkse familievriendelijke eetgelegenheden

Redactie KW

Waar je Smikkel ziet, zijn families met kinderen welkom. Met dit idee bundelden een aantal horecazaken exact 1 jaar geleden de krachten om meer jonge gezinnen op restaurant te laten gaan. Nu pakken ze uit met een wedstrijd, helemaal op kindermaat.

Tijdens de zomervakantie van 2018 konden kinderen de naam van een mascotte bepalen. Ze kozen massaal voor kikker Smikkel, want smikkelen staat synoniem voor smullen of met smaak eten. De mascotte helpt de deelnemende horecazaken om zich nog sterker als familievriendelijke zaak te profileren. Hoe ze dat doen? Zij pakken uit met spelletjes, strips, kleurboekjes, eetstoeltjes, meer aandacht voor kindergerechten op de menukaart, aangepast sanitair, ….

Smikkelkleurwedstrijd

Tijdens de zomervakantie pakken de deelnemende zaken opnieuw uit met een wedstrijd op kindermaat. Wie de kleurplaat met het campagnebeeld van Zomer in Kortrijk inkleurt en indient, maakt kans op een smikkelbon ter waarde van ?20. In de tekening zitten bovendien een aantal Smikkel-kikkers verstopt. Een onschuldige kinderhand maakt de winnaars bekend in de loop van september. De kleurwedstrijd loopt van 28 juni t.e.m. 30 augustus 2019. De smikkelbon moet ingeruild worden in de zaak waar de prijs werd gewonnen, binnen de periode aangegeven op de waardebon en in het bijzijn van het winnende kind.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.