Slagerij Nicolas uit Rekkem is ambassadeur van de lokale winkeliers in Menen

Slager Nicolas Devos. © CB
Redactie KW

Zeventien handelaars in Menenschreven zich in voor de actie ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Dankzij de stemmen van haar talrijke tevreden klanten werd Slagerij Nicolas verkozen tot ambassadeur voor Groot-Menen.

Nicolas Devos (30) is al zeven jaar zelfstandig slager in Rekkem. In oktober 2018 opende hij een moderne slagerij en delicatessenwinkel in de Moeskroenstraat 535. Samen met Virginie Deconinck (30) mocht hij enkele maanden geleden dochtertje Amandine verwelkomen. “Door haar geboorte en de erop volgende feestdagen hadden we niet echt tijd om reclame te maken voor onze kandidatuur. Dat we uiteindelijk zoveel stemmen haalden, was dan ook een aangename verrassing.”

Open atelier

“Ambacht, kwaliteit en passie gaan hier hand in hand. Ons assortiment bevat heel veel zelfbereide vleeswaren. Een van onze specialiteiten is de huisgerijpte côte à l’os”, weet Nicolas. “Elke dag opnieuw bedienen en verwennen we onze klanten met de glimlach. Als slager vind ik een goed contact met de klant erg belangrijk. Terwijl je in de winkel je vlees bestelt, kan je me vrijuit aan het werk zien in mijn open atelier”, aldus de kersverse ambassadeur.

(CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier