Slagerij Dugardeyn huurt eventbureau in om klanten te ontvangen tijdens eindejaarsdagen

Wouter Vander Stricht

Slagerij Dugardeyn langs de Hoogleedsesteenweg in Roeselare staat weer voor hyperdrukke eindejaarsdagen. Vorig jaar leidde dat er onder andere toe dat de politie spontaan het verker kwam regelen aan de zaak. Slagerij Dugardeyn neemt daarom nu een evenementenbureau onder de arm om het afhalen van bestellingen tijdens de feestperiode zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.

Omwille van meer dan 2.000 bestellingen en de huidige maatregelen omtrent COVID-19, besliste slagerij Dugardeyn om in te zetten op de veiligheid van zijn klanten. De parking wordt tot na nieuwjaar omgebouwd tot een overdekte en georganiseerde wachtruimte. Klanten kunnen op een vlotte en veilige manier aanschuiven om hun bestelling af te halen. “We proberen er alvast een gezellig en veilig gebeuren van te maken voor onze klanten, het is tenslotte de leukste periode van het jaar”, vertelt uitbater Kurt van slagerij Dugardeyn.

Tent van 400 vierkante meter

Om alles zo professioneel en gestructureerd mogelijk te laten verlopen en om de klanten droog te houden tijdens het wachten bouwde het evenementenbureau Présence van Isabel D’hulster in samenwerking met Solico een grootse constructie met een stretchtent van 400 m².

Daarnaast zal crowd control een belangrijke rol spelen tijdens deze dagen. Zij houden de toestroom van klanten in het oog en zorgen dat iedereen de publiekstroom volgt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier