Schoonheidssalon La Rose mag weer openen… en voegt er meteen kledingcollectie aan hun aanbod toe

Annelies en Silke Molleman kijken vol vertrouwen uit naar de heropening van hun schoonheidsinstituut. De meisjes hebben tijdens de sluiting niet stil gezeten en voegen aan hun zaak een kledingcollectie toe.©Laurette Ingelbrecht
Annelies en Silke Molleman kijken vol vertrouwen uit naar de heropening van hun schoonheidsinstituut. De meisjes hebben tijdens de sluiting niet stil gezeten en voegen aan hun zaak een kledingcollectie toe.©Laurette Ingelbrecht
Redactie KW

Silke en Annelies Molleman hebben de coronasluiting gebruikt om te herbronnen en schoonheidssalon La Rose op te frissen. “We hebben niet stil gezeten, want nu kan je bij ons ook terecht voor fashion”, zegt Silke, die al een tijdje met dit idee speelde.

Op 14 augustus 2018 opende schoonheidssalon La Rose de deur in de Zandvoordsestraat. Eerst runde Annelies Molleman de zaak alleen en in februari 2019 kwam zus Silke haar vervoegen.

Sinds 2 november 2020 stond La Rose, net zoals alle zaken in de schoonheidsbranche, op non actief. Een harde dobber, zeker voor wie nog volop aan het opbouwen was. “Het was zwaar, maar de lockdown is bij ons toch voor iets goed geweest. Naast nieuwe verzorgingsproducten van Indigo en straks ook een aanbod zonnecrèmes van Germaine de Cappucini, gaan we nu volop voor een aanbod jonge en hippe mode”, legt Annelies Molleman (25) uit.

Stroomversnelling

Al een hele tijd was er de goesting van zus Silke om iets met fashion te doen. “Ik was daar inderdaad al een tijd mee bezig en door de lockdown is alles in een stroomversnelling gekomen. Er was tijd om ons daar ten volle op toe te leggen en uit te werken. We hebben een website gemaakt een nieuw logo laten ontwerpen en onze naar enigszins veranderd. De zaak heet voortaan La Rose – nails – beauty – fashion.”

Naast de mogelijkheid om online te bestellen kunnen klanten, mits afspraak, ook fysiek de collectie bekijken en passen. “Ons aanbod omvat truien, bloesjes, jackets, debardeurs, kleedjes, rokken, blazers, huispakjes en pyjama’s”, somt Silke Molleman op.

“Deze uitbreiding gaf ons de kracht om opnieuw te beginnen en onze klanten te verzorgen. Want we blijven een schoonheidssalon voor lichaamsverzorging, pedicure, manicure en gelnagels”, verzekeren de zussen Molleman die allebei schoonheidszorg studeerden.

Silke ging aanvankelijk voor haarzorg, maar is nu ook gediplomeerd nagelstylist. “En mijn grote passie is mode”, besluit de 20-jarige Silke. (LIN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.