Na het succes van het TakeAwayXXL-platform dat alle horecazaken bundelt die takeaway aanbieden, komt Kortrijk nu met een platform waar alle Kortrijkse webshops verzameld staan.

Op de pagina shopinkortrijk.be/online-webshops/vind je 150 winkels terug die aanwezig zijn in het Kortrijkse straatbeeld. Met een muisklik word je doorverwezen naar de webshop van de handelaar waar je wil shoppen. Weet je niet meteen bij welke winkel je wil kopen? Dan kan je zoeken via een dertigtal categorieën. Die gaan van cosmetica over kinderkledij tot doe-het-zelf.

Kerstinkopen in eigen stad

"Voor elk wat wils dus en een ideaal platform om je eindejaarsgeschenken in te kopen bij een lokale handelaar", aldus een enthousiaste schepen van Economie. "Na de succesvolle lancering van TakeAwayXXL wilden we ook iets gelijkaardig doen voor de handelaars in Kortrijk die het opnieuw heel zwaar te verduren hebben. De komende eindejaarperiode is traditiegetrouw de topperiode voor de Kortrijkse handel dus ze kunnen zeker alle hulp en steun gebruiken."

"Via deze site kunnen de mensen heel makkelijk vinden wat ze zoeken bij lokale handelaars. We willen dit platform even bekend maken bij het grote publiek als het TakeAwayXXL-platform dat massaal gebruikt wordt. Het doel is dat elke Kortrijkzaan zijn kerstinkopen doet in eigen stad. Online als het moet en ter plaatse als het kan. Ik ben er in elk geval van overtuigd dat onze handelaars het shoppen veilig en correct kunnen organiseren op afspraak en hoop dat dit er zo snel mogelijk komt."

Staat je webshop nog niet vermeld op shopinkortrijk.be/online-webshops/ neem dan contact op met Dietrich.VanValckenborgh@kortrijk.be

Na het succes van het TakeAwayXXL-platform dat alle horecazaken bundelt die takeaway aanbieden, komt Kortrijk nu met een platform waar alle Kortrijkse webshops verzameld staan. Op de pagina shopinkortrijk.be/online-webshops/vind je 150 winkels terug die aanwezig zijn in het Kortrijkse straatbeeld. Met een muisklik word je doorverwezen naar de webshop van de handelaar waar je wil shoppen. Weet je niet meteen bij welke winkel je wil kopen? Dan kan je zoeken via een dertigtal categorieën. Die gaan van cosmetica over kinderkledij tot doe-het-zelf. "Voor elk wat wils dus en een ideaal platform om je eindejaarsgeschenken in te kopen bij een lokale handelaar", aldus een enthousiaste schepen van Economie. "Na de succesvolle lancering van TakeAwayXXL wilden we ook iets gelijkaardig doen voor de handelaars in Kortrijk die het opnieuw heel zwaar te verduren hebben. De komende eindejaarperiode is traditiegetrouw de topperiode voor de Kortrijkse handel dus ze kunnen zeker alle hulp en steun gebruiken.""Via deze site kunnen de mensen heel makkelijk vinden wat ze zoeken bij lokale handelaars. We willen dit platform even bekend maken bij het grote publiek als het TakeAwayXXL-platform dat massaal gebruikt wordt. Het doel is dat elke Kortrijkzaan zijn kerstinkopen doet in eigen stad. Online als het moet en ter plaatse als het kan. Ik ben er in elk geval van overtuigd dat onze handelaars het shoppen veilig en correct kunnen organiseren op afspraak en hoop dat dit er zo snel mogelijk komt."