Sarah Vermeulen is de tofste winkeldame in Roeselare tijdens Dag van de Klant

Zaterdagvoormiddag werd de nieuwe Grote Markt ook officieel ingehuldigd. © (Foto Jos)
Redactie KW

In Roeselare sloeg men zaterdag twee vliegen in één klap. Het stadsbestuur en Unizo bundelden de krachten. De Dag van de Klant én de opening van de vernieuwde Grote Markt in Roeselare werden gevierd aan de lekkerste toog van het land. En meteen werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om Sarah Vermeulen als tofste winkeldame in de bloemen te zetten.

Op de Grote Markt in Roeselare werden shoppers verwend met allerlei lekkers dat Roeselare te bieden heeft. Van kaas van het Groendal tot fijne vleeswaren van Slagerij Dries, de toevallige passant kwam niets te kort wanneer hij langs de lekkerste toog van het land passeerde op de Grote Markt.

En het was bovendien nog gratis ook. Het stadsbestuur deed er nog een schepje bovenop en vulde de glazen om met iedereen te klinken op de vernieuwde Grote Markt.

Na een heildronk trokken burgemeester en schepenen enkele meters verder om bij traiteur Lamon in de Ooststraat de tofste winkeldame in de bloemen te zetten. Sarah Vermeulen werd na een online voting en een beoordeling van een professionele jury verkozen tot tofste winkeldame van Roeselare.

Ondertussen was Wendy van Wanten ook al op de Grote Markt aangekomen want zij trok ‘s namiddags samen met die andere BV Jan Verheyen naar de Roeselaarse winkels om een handje toe te steken.

(PS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.